Home Over Mari Voor Jou? Behandeltraject Tarieven Contact  
Help Mij
  Behandeltraject
  Het behandeltraject begint altijd met een intakegesprek. Hierna volgen eventuele therapiesessies die worden afgerond met een evaluatiegesprek. Twijfel je of Mari jou hulp kan bieden? Een e-mail consult kan uitkomst bieden. Het geeft je de gelegenheid om op een anonieme, laagdrempelige manier een eerste contact te leggen. Ga voor de kosten van de intake, therapiesessie, evaluatie en e-mail consult naar tarieven.

Het intakegesprek
Het intakegesprek duurt ongeveer een uur. In dit gesprek verzamelt Mari zo veel mogelijk informatie over de aard van een klacht, de ontstaansgeschiedenis en ontwikkeling. Samen met jou kijkt Mari of
er een behandeling is waarmee zij jou kan helpen. Dit hangt onder andere af van de aard van je klachten en van je wensen en mogelijkheden. Mari maakt een persoonlijk behandelplan dat wordt uitgewerkt in verschillende sessies. Als een andere vorm van behandeling beter past, verwijst Mari je door.

Het evaluatiegesprek
Wanneer de behandeling ten einde loopt en je weer op eigen kracht verder kunt is er als afronding een evaluatiegesprek. In dit gesprek kijkt Mari samen met jou terug op de behandelsessies. Wat is er veranderd? Waar heb je nu het meest profijt van? Zijn er nog aandachtspunten voor de toekomst?

   
  Behandeltraject/Training
  >> Omgaan met stress
  >> Positieve Psychologie
  >> EMDR
 
  Wetgeving
  >> Algmene voorwaarden
  >> Privacy    
   
 
     
  Klik hier voor de brochure  
     
 
 
Contact