Home Over Mari Voor Jou? Behandeltraject Tarieven Contact  
Help Mij
 
  Over Mari
  Mari heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van counseling, specialistische psychiatrische verpleegkunde en als sociale vaardigheidstrainer. Ook werkt zij als cognitief gedragstherapeutisch medewerker. U ook voor EMDR bij Mari terecht. Het hier en nu, dat is waar het om gaat. Samen werken aan de toekomst.

Luisterend oor
Mari kijkt en luistert zonder vooroordeel. Samen met jou onderzoekt ze je vraag en biedt ze ondersteuning in het vinden van een antwoord. Dit gaat in de vorm van gesprekken. Mari hoort je verhaal, stelt gerichte vragen en biedt inzicht zodat de kern van het probleem helder wordt. Luisteren, vragen en ordenen. Dat is de kracht van Mari waarmee zij jou kan helpen.

Persoonlijk
Particulieren helpt Mari in geval van psychosociale problemen, met stresscounseling en door het aanleren van sociale vaardigheden en contacten. Ook het leren omgaan met psychiatrische problemen is Mari niet vreemd. Net als dilemma’s in relationele sfeer, op het gebied van seksualiteit en in geval van angst en paniek. Time management biedt uitkomst: alles gericht op de toekomst.

Professioneel
Mari ondersteunt bij de aanpak van een hoog ziekteverzuim. Ook de sfeer op de werkvloer kan reden zijn om eens met elkaar in gesprek te gaan.

Opleidingen
Inservice verpleegkundige B, Casemanager GGZ en Ouderen,Stress Counseling, Cognitief gedragstherapeutisch medewerker, EMDR en POH GGZ
 
     
  Klik hier voor de brochure  
     
 
 
Contact